Textversion
Termine Verein/Klubi Galerie Partner Sponsoren Gönner/Dhurues Sportanl./Sportobj. Sonstiges/Ndryshme Sitemap/Harta Chat Forum/Forumi Medien/Mediat
Startseite / Ballina Gönner/Dhurues

Gönner/Dhurues


Kontakt Web-Mail Webmaster

Gönner/Dhurues

ToysRus.ch

Unterstütze die Jugend / Ndihmoje Rininë

Deutsch:
Finanzielle Unterstützung bei Aktivitäten der Aktiven, die nebst dem fussballerischen Können besonders den Teamgeist und den kameradschaftlichen Kontakt in den Vordergrund stellen.

Shqip:
Mbështetje financiare për aktivitetet e ekipit aktiv në futbollë që ofronë përveç aftësimit të futbollit dhe ngritjen e saj, ka edhe një gjë të rëndësishme për shoqërinë tonë, ajo është "Ruajtja e gjuhës dhe kulturës si dhe zgjerimi i kontakteve shoqërore".

Gönner 20116-2017 / Dhurues 2016-2017

Datum/Data Name, Firma/Mbiemri Vorname/Emri/Logo CHF
31.10.2016 Dzelili Idajet 100
23.10.2016 Hoxha Besim 100
16.10.2016 Idrizi Samir 100
25.03.2017 Qamili Zija 80
25.03.2017 Dzelili Amet 50

Gönner 2015-2016 / Dhurues 2015-2016

Datum/Data Name, Firma/Mbiemri Vorname/Emri/Logo CHF
02.10.2015 Restaurant Sole
Bahnhofstrasse 127
8620 Wetzikon
Tel 1: 043 488 02 02
Tel 2: 043 488 07 29
Mob : 076 331 86 20
300
29.02.2016 Dzelili Idajet 100

FC Tetova bedankt sich bedankt sich ganz herzlich bei den aufgelisteten Gönnern für Ihre Unterstützung.
Klubi Tetova ju falënderohet përzemërsishtë të gjithë personave të lartëpërmendur për përkrahjen e tyre financiare.

Beste Grüsse
Pranoni përshëndetjet më të mira
FC Tetova